Icare ledenvereniging

Zuiver Zorg en Icare Ledenvereniging

Zuiver Zorg heeft een breed aanbod van zorg- en welzijnsproducten, die u zowel bij ons kunt lenen, huren als kopen. Wij werken samen met verschillende thuiszorgorganisaties, waaronder Icare. Als lid van Icare Ledenvereniging profiteert u van verschillende voordelen bij Zuiver Zorg!

Ledenvoordeel:

  • 10% korting*
  • Gratis lenen
  • Twee weken gratis scootmobiel huren
  • Exclusieve ledenaanbiedingen

Voordeel voor leden van Icare Ledenvereniging

Als lid van Icare Ledenvereniging ontvangt u 10% korting* op het volledige koopassortiment van Zuiver Zorg. Gebruik hiervoor uw lidmaatschapsnummer bij het afrekenen. Daarnaast kunt u alle loophulpmiddelen, zoals krukken of een rollator, gratis bij ons lenen. Bekijk ook onze exclusieve ledenaanbiedingen verderop deze pagina.

Extra voordelig scootmobiel huren

Als lid van Icare Ledenvereniging ontvangt u extra voordeel op het huren van een scootmobiel. Per dag krijgt u maar liefst € 2,- korting op het huurtarief. Een scootmobiel huurt u al vanaf € 1,99 per dag. Bovendien is het huren van een scootmobiel de eerste twee weken gratis. Scootmobielen zijn te huur voor een periode van minimaal 4 weken. U kunt het huren van een scootmobiel aanvragen in onze Winkel of per telefoon: 033 – 76 20 700.

*Deze korting is niet geldig i.c.m. andere (leden)kortingen, acties of waardebonnen. U kunt dus maar één vorm van korting tegelijk toepassen op uw aankoop.

Lid worden van Icare Ledenvereniging

Voor € 20,50 per huishouden per jaar heeft u al een lidmaatschap bij Icare Ledenverening. U heeft het zo geregeld!

Lid worden van Icare Ledenvereniging 

U heeft het zo geregeld! Lidworden