Doff N’ Donner kousen aan-/uittrekhulp

49,95

Direct leverbaar
Fysieke winkel sinds 2007
Vrijblijvend advies

Gratis verzending, levertijd: binnen 5 werkdagen

Categorie:
Bekijk winkelwagen

Beschrijving

Snel en comfortabel

De Doff N’ Donner aan- en uittrekhulp heeft de vorm van een waterballon. Dit heeft als voordeel dat u de kous kunt rollen en duwen in plaats van uittrekken en trekken wat de meeste aantrekhulpen doen. Op deze manier kunt u of uw zorgverlener de compressiekous sneller en comfortabeler aantrekken. Bovendien verlengt de Doff N’ Donner de levensduur van de kous, omdat er niet aan de kous wordt getrokken en niet onnodig wordt uitgerekt.

Eenvoudig in gebruik

De Doff N’ Donner voegt zich moeiteloos aan de kous en de vorm van uw ledemaat. Hierdoor rolt het aan- en uittrekhulpmiddel eenvoudig en direct over bandages, ingesmeerde of natte ledematen en zelfs pleisters. Deze aantrekhulp heeft een open teen en een siliconen boord.

Uittrekken van de kous

Het uittrekken van compressiekousen werkt eigenlijk precies hetzelfde als het rollen van uw kousen. U rolt namelijk de kous van uw been af. Een groot voordeel van de Doff N’ Donner is dat wanneer u de kous op de juiste manier afrolt deze ook weer gereed is om opnieuw te worden aangetrokken. Als u de kous ‘s avonds opgerold op de Doff N’ Donner laat zitten, trekt u de kous in de ochtend in een oogwenk weer aan.

Hygiëne

U kunt de Doff N’ Donner schoonmaken met normale zeep en water, maar gebruik bij voorkeur een antibacteriële zeep.

De Doff N’ Donner afrolpaal

Deze afrolpaal is een handig hulpmiddel die u gebruikt om alle typen compressiekousen op de Doff N’ Donner gerold te krijgen. U krijgt de kous gemakkelijk aan wanneer hij over het rubberen gedeelte gerold is. De Doff N’ Donner kan gebruikt worden voor: kniekousen, dijbeenkousen, heupkousen, open- en gesloten teen, armkousen, TED kousen en alle drukklassen.

Voordelen

De Dof N’ Donner aan-/uittrekhulp rolt eenvoudig over bandages, natte of ingesmeerde benen. De kous krijgt een langere levensduur en hij is sneller aan en uit te trekken. Dit bespaart u tijd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Doff N’ Donner kousen aan-/uittrekhulp” te beoordelen