Draaibare Sta-op en relax stoel Veneto

2.695,00

Direct leverbaar
Fysieke winkel sinds 2007
Vrijblijvend advies

Gratis verzending, levertijd: binnen 5 werkdagen

Bekijk winkelwagen

Beschrijving

Draaibare Sta-op en relax stoel

Deze stijlvolle draaibare sta-op stoel  is uitgerust met 3 motoren en standaard met accu. Deze sta-op zorgt voor een hoog zitcomfort met veel relax functies . Zo kunt u de rugleuning en voetenbank onafhankelijk van elkaar verstellen en kantelt de stoel naar achteren wanneer de voetenbank uitschuift. In deze stand kunt u de rugleuning nog veranderen in de stand die u graag wil. Zo verschuift u ook de druk op uw lichaam en krijgt u minder last van drukplekken als u veel zit. De stoel is ook standaard uitgerust met een topswing die in drie standen instelbaar is om uw hoofd te ondersteunen. Wilt u in de middag even rusten in de stoel ? Ook hier is deze stoel uitermate geschikt voor.

Opstaan Met Draaibare Sta-op Stoel

In de lage stand is de stoel draaibaar zoals een normale relax fauteuil , gaat de stoel in de sta-op stand ? Dan vergrendelt deze en kan niet meer draaien. Dit om de veiligheid te garanderen dat u stabiel en in vaste positie kunt uitstappen. In de sta-op stand zult u merken dat u eenvoudig en met weinig kracht kunt opstaan en uw armen en polsen niet meer hoeft te belasten, het eerste en zwaarste stuk uit uw knieën heeft u immers al laten doen door de stoel. Ook met het gaan zitten hoeft u zich niet meer te laten “vallen ” in de stoel en gaat u in de stoel in sta-op stand zitten en laat u met de afstandsbediening weer zakken naar de normale stand . Nu kunt u ook de stoel weer draaien en alle relax functie weer bedienen.

Maat en Kleur

De Sta-op stoel is in 1 maat en 2 kleur zoals op de afbeelding in licht grijs en zwart in leer / sky combinatie uitgevoerd. Het zit en rug gedeelte is uitgevoerd in leer , de rest van de stoel in sky leer met een zwarte kruispoot en standaard met accu.

Afmeting 

  • Zitdiepte : 50 cm
  • Zithoogte : 48 cm
  • Zitbreedte : 50 cm
  • Rughoogte vanaf de zitting : 73 cm
  • Totale hoogte 112 cm

Draaibare Sta-op Stoel Met Accu

Doordat de sta-op stoel standaard is uitgevoerd met accu kunt u deze vrij plaatsen waar u wilt in de kamer en hoeft u geen rekening met een stekker door de kamer te houden of dat u de stoel in de buurt bij een stopcontact moet plaatsen . De accu moet af en toe worden opgeladen naarmate het gebruik van de stoel. Bent u dit per ongeluk vergeten te doen ? Dan kunt u de stoel uit nood toch nog direct aan de stroom leggen en de stoel gebruiken. Wij adviseren de stoel 1 x in de 4 – 7 dagen in de nacht op te laden.

Levertijden van de Sta-op Stoel

De sta -op stoel Florence is zeer snel leverbaar in alle kleuren. Deze is uit voorraad leverbaar in circa 2 weken vanuit de fabrikant. Heeft u spoed ? informeer dan naar de voorraad in onze showroom en deze kan dan binnen enkele dagen geleverd worden.

De sta op stoel is voordelig geprijsd en wordt gratis bij u thuis geleverd. Zuiver Zorg voorziet u van alle gemakken en levert de sta op stoel volledig gemonteerd bij u thuis.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Draaibare Sta-op en relax stoel Veneto” te beoordelen