Excel 9.9 Zelfvoortbeweger

499,00

Direct leverbaar
Fysieke winkel sinds 2007
Vrijblijvend advies

Gratis verzending, levertijd: binnen 5 werkdagen

Categorie:
Bekijk winkelwagen

Beschrijving

Excel 9.9 Zelfvoortbeweger

Ultra lichtgewicht compact opvouwbare rolstoel in zelfbeweger uitvoering. Slechts 10,9 kg! De doordachte lichtgewicht constructie in combinatie met de geprofileerde zitting en extra doorgebogen rugleuning biedt extra veel zit- en gebruikscomfort.

De Excel 9.9 zelfvoortbeweger is de ideale meeneemrolstoel met alle voordelen van een volwaardige rolstoel. Het lichtgewicht aluminium design frame is verkrijgbaar in 3 schitterende kleuren en voorzien van een dubbel kruisframe wat extra stabiliteit verzekert. 

De Excel 9.9 zelfvoortbeweger is meervoudig instelbaar wat bijdraagt aan het comfort van zowel de inzittende als de begeleider. Zo biedt de naspanbare doorgebogen rugleuning optimale lumbaal ondersteuning, voorkomt de geprofileerde zitting wegglijden en zijn de voetsteunen hoogte instelbaar. En de hoogte instelbare duwhandvatten zorgen dat ook de langere personen onder ons comfortabel achter de rolstoel kunnen lopen.

De opvouwbaarheid en het lichte gewicht zijn de dingen die de Excel 9.9 onderscheiden; het aluminium frame is inklapbaar, de achterwielen zijn afneembaar middels een Quick Release systeem, de voetsteunen zijn naar binnen en buiten wegzwenkbaar en ook geheel afneembaar, en de rugleuning is vouwbaar.

Lichtgewicht waar dat kan en sterk waar dat nodig is; dat maakt de Excel 9.9 tot de ideale meeneemrolstoel

Specificaties:

Totale hoogte: 93-101 cm
Totale breedte: 61 cm
Totale lengte: 103 cm
Totaal gewicht: 10,9 kg
Gebruikersgewicht: Max. 100 kg
Beschikbare kleuren: Tuscan red, Dark blue en Gun metal grey
Zitbreedte: 45 cm
Zitdiepte: 43 cm
Zithoogte: 49 cm
Rughoogte: 43 cm

Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu’s en het wel of niet heuvelachtige landschap.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Excel 9.9 Zelfvoortbeweger” te beoordelen