Handschoenen “The Slide Solution”

4,95

Direct leverbaar
Fysieke winkel sinds 2007
Vrijblijvend advies

Gratis verzending, levertijd: binnen 5 werkdagen

Categorie:
Bekijk winkelwagen

Beschrijving

Dagelijks hulpmiddel

The Slide Solution Gloves vormen een ideaal hulpmiddel voor alle kousendragers en zorgverleners die dagelijks compressiekousen aan- en uittrekken. Dit is zowel voor de kousendragers als de zorgverleners een dagelijksterugkerende en moeizame handeling. Hierbij kunnen gewrichten in de handen en zelfs de ellebogen en schoudersbehoorlijk worden belast. Vooral bij zorgverleners die dagelijks meerdere malen kousen aan- en uittrekken kunnen op den duurvervelende klachten ontstaan.

Fysieke belasting wordt beperkt

The Slide Solution (TSS) producten zijn ontwikkeld om de fysieke belasting bij het aan- en uittrekken van compressiekousen tot een minimum te beperken. Het gebruik van de juiste speciale handschoenen kan deze fysieke belasting nog verder reduceren. TSS gloveszorgen voor een optimale grip, waardoor de kous gemakkelijker over het been of de arm geschoven kan worden, zonder hierbij aan dekous te hoeven trekken.

Beschermt tegen beschadigingen

Deze wijze van aan- en uittrekken draagt bij aan het behoud van de juiste druk dat door de kousen geboden wordt. Daarnaast beschermen de handschoenen de kous tegen mogelijke beschadigingen door nagels en sieraden. TSS Gloves zijn daarom onmisbaar bij het aan- en uittrekken van compressiekousen.

Maten

De handschoenen zijn verkrijgbaar in vier maten. Meet voor de juiste maat de afstand tussen uw pink en wijsvinger.

  • S – kleur oranje, handmaat < 7,5 cm
  • M – kleur groen, handmaat 7,5 – 8,5 cm
  • L – kleur blauw, handmaat 8,5 – 9,5 cm
  • XL – kleur zwart, handmaat > 9,5 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Handschoenen “The Slide Solution”” te beoordelen