Harmony – NIEUW – met Flex borstschild

49,95

Direct leverbaar
Fysieke winkel sinds 2007
Vrijblijvend advies

 

Gratis verzending, levertijd: 1-2 werkdagen

 

Categorie:
Bekijk winkelwagen

Beschrijving

Harmony™ is een enkele handkolf, perfect voor moeders die af en toe kolven en een lichte borstkolf voor onderweg zoeken of die een back-up voor hun elektrische borstkolf willen. Een handkolf is ook handig om al tijdens de zwangerschap te kopen. Zo ben je voorbereid en kun je het kolven straks een keer proberen, zonder meteen een elektrische kolf te hoeven kopen.

Overzicht

  • Compact, licht en draagbaar: neem Harmony™ gemakkelijk overal mee naartoe.
  • Discreet & stil: kolf vol vertrouwen waar en wanneer je maar wilt.
  • PersonalFit Flex™ borstschild: voor meer comfort en meer melk.
  • 2-Phase Expression technologie: met de unieke hendel boots je het natuurlijke zuigritme van je baby na
  • Eenvoudig in gebruik: intuïtief en ergonomisch ontwerp.
  • Gemakkelijk schoon te maken: het uit elkaar halen, schoonmaken, steriliseren en in elkaar zetten van Harmony™ is kinderspel.

Compact, licht en draagbaar
Een handkolf zoals Harmony™ is perfect als je met name direct borstvoeding geeft en slechts af en toe kolft. Ook is een handkolf handig als back-up voor je elektrische borstkolf. Harmony™ is zo klein dat hij in je handtas past en heeft geen batterijen of kabels. Daarom is deze handkolf ideaal voor onderweg!

PersonalFit Flex™ borstschild
Dankzij de openingshoek van 105 graden, zachte rand en ovale vorm voor een betere pasvorm, oefent het PersonalFit™ Flex borstschild minder druk uit op je melkkanalen dan reguliere borstschilden. Met effectievere en comfortabelere kolfsessies als resultaat. Meer comfort voor jou, meer melk voor je baby – klinisch bewezen1.

Ergonomische hendel
Met de intuïtieve 2-Phase Expression hendel kun je het zuigritme van je baby nabootsen, wat Harmony™ tot een van de beste handkolven maakt. Je start door de korte kant van de hendel in een snel tempo te bewegen om de melkstroom te stimuleren. Zodra de melk stroomt, gebruik je de lange kant van de hendel om af te kolven. Zo eenvoudig kan het zijn!

Perfect voor onderweg en voor incidenteel gebruik
Harmony™ is lichter, stiller en gemakkelijker in gebruik dan elektrische borstkolven en is een van de beste handkolven dankzij de 2-Phase Expression technologie en het PersonalFit Flex™ borstschild. Een handkolf is eenvoudig te gebruiken en overal mee naartoe te nemen. Dit maakt deze kolf ideaal voor onderweg of incidenteel gebruik. Voor moeders die regelmatig afkolven is een dubbele elektrische borstkolf, zoals de Swing Maxi Flex™ of Freestyle Flex™, wellicht een betere keuze.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Harmony – NIEUW – met Flex borstschild” te beoordelen