Lichtgewicht Opvouwbare Scootmobiel Alya

2.049,95

Direct leverbaar
Fysieke winkel sinds 2007
Vrijblijvend advies

Gratis verzending, levertijd: binnen 5 werkdagen

Categorie:
Bekijk winkelwagen

Beschrijving

Alya Lichtste Opvouwbare Scootmobiel

De ideale reisgenoot!

De Alya Scootmobiel is een zeer compacte en vouwbare scootmobiel. De Alya scootmobiel is makkelijk mee te nemen waardoor de gebruiker altijd en overal toegang heeft tot het gebruik van zijn scootmobiel. Met zijn grote rijafstand vind hij tevens ook zijn weg naar buiten.

Compleet opklapbaar

Zet de Scootmobiel Alya uit en verwijder de contactsleutel. Verlaag de stuurkolom tot de laagste positie en trek achteraan de gele hendel omhoog. Duw het zitgedeelte vervolgens omlaag.

Vouw de voetplaat omhoog en schuif de Alya in elkaar. Trek aan de gele knop onderaan de stuurkolom en beweeg deze naar beneden. Nu is de Alya volledig klaar voor transport.

Transport

De Alya lichtgewicht scootmobiel is een perfecte transport scootmobiel. Licht in gewicht en compact in omvang en opklapbaar in minder dan een minuut en meeneembaar. Ideaal voor korte afstanden en extra handig om te besturen. Al met al blijft het natuurlijk totaalgewicht 19 kg wat getild moet worden dus een beetje spierbal of een extra helpende hand kan gewenst zijn.

De Lichtste Scootmobiel verkrijgbaar de Alya Scootmobiel is te verkrijgen in het zilver-grijs (met een lithiumbatterij van 17,4 Ah) of in het rood (met een lithiumbatterij van 11,6 Ah).

Specificaties

Snelheid: tot 6 km/h
Actieradius: 13 km of 18 km
Accu’s: Lithium 11,6AH of 17,4AH
Breedte: 42 cm
Lengte: 91 cm
Draaicirkel: 142 cm
Maximale gebruikersgewicht: 115 kg
Klimvermogen: 6°/10%
Banden voor: Antilek 165×50
Banden achter: Antilek 165×50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Lichtgewicht Opvouwbare Scootmobiel Alya” te beoordelen