Pixel binnenhuis rollator

269,00

Direct leverbaar
Fysieke winkel sinds 2007
Vrijblijvend advies

Gratis verzending, levertijd: binnen 5 werkdagen

Categorie:
Bekijk winkelwagen

Beschrijving

Pixel binnenhuis rollator
De PIXEL is een praktische multi-functionele ultra-lichtgewichtrollator voor gebruik binnenshuis. Uitermate geschikt voor personen die zelfstandig thuis willen blijven wonen maar daarbij wel enige hulp nodig zijn om zich veilig door het huis te begeven. Met een stijlvol, uniek en modern design weegt de Pixel slechts 5,2 kg.
 
De moderne, praktische Indoor Rollator Rehasense Pixel Rollator voorzien van mandje en dienblad is onmisbaar in huis wanneer u extra steun nodig heeft tijdens het lopen. De Rehasense Pixel Binnen Rollator is zeer compact en uiterst wendbaar zodat deze extra geschikt is voor binnenhuis of u nu groot of klein behuisd bent de Pixel Rollator ervoor gemaakt.
De Binnenrollator Pixel van Rehasense Pixel Rollator is gemakkelijk opklapbaar waardoor gemakkelijk te transporteren en bijvoorbeeld mee te nemen in de auto.

Pixel Rollator is zeer makkelijk wendbaar en zeer stabiel. Het handvat is voor iedere gebruiker op de juiste hoogte instelbaar. De delen zijn voorzien van een poedercoat laklaag.

Hij is opgebouwd uit twee aluminium frame-elementen uit speciaal profiel, verbonden door een scharend kruisframe. Hij is uitgerust met een boodschappentas om wat kleinere artikelen in mee te nemen en een plastic dienblad om niet al te grote of zware dingen op te kunnen vervoeren. De rollator is uitgevoerd met vier wielen van 150 mm doorsnede voor gebruik binnenshuis.

Zeer eenvoudige rem

Deze binnenrollator heeft een zachte rembeugel die u met één hand kunt bedienen. Deze geeft dus optimaal gebruiksgemak en stabiliteit. Zelfs als u met een hand iets pakt kan de rollator door de andere hand geremd worden.

Comfortabele, wendbare wielen

De rollator is specifiek ontwikkeld als binnenrollator en door de specifieke constructie en speciale wielen dan ook zeer gemakkelijk wendbaar. Ook voor de veiligheid in huis zijn er geen uitstekende draden of onderdelen waarmee u achter tafels of andere meubels kunt blijven haken.

De wielen zijn speciaal voor binnengebruik ontwikkeld, voor maximaal comfort binnen maar zijn daarmee niet echt geschikt om buiten op niet egale ondergronden te gaan wandelen. Natuurlijk wel te gebruiken op een balkon of terras, zonder noemenswaardige oneffenheden. De wielen zijn op een speciale manier aan het frame verbonden zodat de wielen zeer gemakkelijk kunnen wenden, wat uw mobiliteit weer sterk ten goede komt.

Standaard geleverd met accessoires en gratis thuisbezorgd

De Pixel van Rehasense heeft een zeer royaal dienblad wat vast ligt op de rollator dus voor uw veiligheid deze niet gemakkelijk van de rollator kunnen afglijden. Het royale dienblad is eenvoudig van de rollator af te nemen om zo de gasten te kunnen serveren, of bv het dienblad te kunnen reinigen.

Specificatie’s Rehasense Pixel Rollator

Gewicht met mand: 5,2 kg
Max. Belasting mand: 5 kg
Max. Belasting: 110 kg
Hoogte instelbaar: 86 – 97 cm
Hoogte dienblad : 71 cm
Afmetingen: L:65 B: 54 H: 86 – 97 cm
Afmetingen opgeklapt: L: 27 B: 54 H: 91 cm

leur : Zwart/Champagne , Bruin/Toffee , Zwart/Wit

Rehasense Pixel Rollator

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Pixel binnenhuis rollator” te beoordelen