De juiste zorgoplossingen

Alle info over onze diensten

Zuiver Zorg is een aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. Of het nu gaat om advies, lenen, huren of kopen: bij Zuiver Zorg kunt u terecht met uw zorgvragen. We helpen u graag persoonlijk en nemen daarvoor de tijd. Bekijk ons breed assortiment.

advies zuiverzorg Meer dan 600+ producten

advies zuiverzorg Fysieke locatie in Nijkerk

advies zuiverzorg Actief sinds 2007

"Je gezondheid is je grootste goed"

Neem gerust contact op met een adviseur.

Mobiliteitshulpmiddelen

U wilt een rolstoel kopen? Dan zult u zich vast afvragen welk type voor u het meest geschikt is. Wat zijn bijvoorbeeld de voordelen van een lichtgewicht rolstoel en wat zijn de mogelijkheden van een rolstoel rollator? Waar moet u allemaal op letten bij de aanschaf?

Meer over rolstoelen

Een scootmobiel is een vervoersmiddel dat rijdt op elektriciteit en wordt gebruikt door ouderen of validen. Wilt u een scootmobiel kopen? Bekijk dan onze opvouwbare scootmobielen, 4-wiel scootmobielen, 3-wiel scootmobielen of scootmobielfietsen.

Meer over scootmobielen

Een rollator is een loophulpmiddel om u meer stabiliteit te bieden tijdens het lopen. Daarnaast zijn de meeste rollators ook uitgevoerd met een zitting, zodat u onderweg altijd de mogelijkheid heeft om even uit te rusten. Bekijk alle mogelijkheden.

Meer over rollators

Heeft u weinig kracht in de benen en voeten? Loopt u daardoor risico om te vallen? Voor kleine afstanden gebruikt u dan een looprek. Looprekken zijn metalen frames met vier poten. Looprekken heten ook wel krukken. Bekijk ons assortiment.

Looprek(krukken) & Wandelstokken

advies zuiverzorg Actief sinds 2007

advies zuiverzorg Fysieke locatie in Nijkerk

advies zuiverzorg Meer dan 600+ producten

Wonen en comfort

Zuiver Zorg heeft een ruime keuze aan sta op stoelen. Maar welke stoel past nu het beste bij u? Hiervoor helpen wij u met uw keuze door toelichting te geven op de keuzemogelijkheden bij onze sta op stoelen.
Bekijk alle sta op stoelen.

Meer over sta op stoelen

De sta op hulp is een hulpmiddel om makkelijker op te kunnen staan vanuit bijvoorbeeld een stoel of (harde) bank bij personen met lichte tot gemiddelde sta-op problemen. De sta op hulp is licht van gewicht en werkt door middel van een gasveer welke tot 70% van uw gewicht omhoog kan tillen.

Meer over sta op hulp

Verpleegbedden en toiletverhogers

Het bed is elektrisch bedienbaar via de handbediening. Dus, eenvoudig hoger of lager te zetten, of hoofdsteun omhoog en voeten iets hoger of lager. Afhankelijk van de wensen van de gebruiker. Het bed wordt geleverd met een papagaai. Voor een makkelijke en veilige transfer in en uit het bed maar ook een steun voor de gebruiker om recht op te gaan zitten.

Meer over hoog laag bedden

Onze toiletverhoger is eenvoudig te (de)monteren en kan heel gemakkelijk eenvoudig op de maat van de toiletpot worden ingesteld. De toiletverhoger is daarnaast eenvoudig afneembaar, zonder de montageklemmen los te hoeven maken. Dit zorgt ervoor dat andere toiletgebruikers de Contact Plus toiletverhoger makkelijk kunnen verwijderen en maakt dat hij tevens makkelijk te reinigen is.

Meer over toiletverhoger

Overige hulpmiddelen

× Hoe kan ik je helpen?