Verzending en levertijd

Levertijd

Wij hebben in principe alle producten uit ons assortiment op voorraad, tenzij er bij een product wordt aangegeven dat dit niet zo is. Daarom; wanneer u voor 12:00 uur bestelt en de betaling met iDEAL, PayPal voldoet heeft u uw bestelling de volgende dag in huis, ook op zaterdag.

Verzenden

Uw bestelling wordt verstuurd via PostNL! Wanneer uw pakket ons magazijn verlaat, ontvangt u tevens een track en trace. Zo kunt u gemakkelijk via internet uw pakket volgen. Tevens vindt u op deze website een tijdsindicatie wanneer uw pakket wordt bezorgd. Voor meer informatie:  postnl.nl.

Niet thuis

Wanneer u niet thuis bent wordt er een kennisgeving bij u in de brievenbus gedaan. In totaal wordt het pakket drie keer bij u aangeboden wanneer u niet reageert op de kennisgeving. Op de kennisgeving staan een aantal mogelijkheden hoe nu verder te handelen. U heeft de mogelijkheid om het pakket te laten bezorgen op een ander adres, te laten bezorgen op een depot of de bezorgdatum te wijzigen. Dit kunt u kosteloos via internet of telefoon doorgeven aan de vervoersmaatschappij.

× Hoe kan ik je helpen?