Retourneren, zichttermijn en garantie

Product(en) terugsturen

Voor retournering dient u te allen tijde gebruik te maken van het retourformulier, wat u toevoegt aan uw retourzending. Dit formulier kunt u onderstaand downloaden.

U kunt uw bestelde product(en) binnen 14 dagen retour sturen voor terugbetaling van uw aankoopbedrag. De 14 dagen gaan in op de dag dat u, uw bestelling heeft ontvangen.

Voor een retourzending dient het product zonder beschadigingen, en indien mogelijk, in originele verpakking te zijn. Het product of de producten die u retour stuurt dienen onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Heeft u vragen, dan helpen onze medewerkers van de klantenservice u graag verder.

Het totale bedrag van de retour gezonden producten wordt binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening.

Producten die specifiek op verzoek van de klant zijn aangevraagd kunnen niet geretourneerd worden. Dit zijn op verzoek van de klant bestelde producten welke in de fabriek geassembleerd worden of op klant order besteld.

Sta-op stoelen, bedden, scootmobielen en hygiëne producten kunnen niet geretourneerd worden en is de retourgarantie niet van toepassing. Uiteraard is de volledige fabrieksgarantie van toepassing bij mankementen of gebruiksproblemen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Garantie
Voor producten die binnen het garantietermijn fabricage defecten tonen, worden de verzendkosten vergoed. U kunt het product via de bovenstaande manier retour sturen. Als is vastgesteld dat het een fabricagefout betreft, dan zullen wij u een nieuw product toesturen en de gemaakte verzendkosten vergoeden.*

*Stuur te allen tijde de kassabon mee van de gemaakte verzendkosten. Deze hebben wij nodig voor het eventueel terugbetalen van deze kosten.

Ongeldige retouren
Product(en) die ongeldig retour worden gestuurd, bijvoorbeeld: buiten het 14 dagen retour termijn, gebruikte producten, producten die defect zijn door verkeerd gebruikt, buiten het garantietermijn, zonder defect voor reparatie gestuurd. Deze producten worden tegen betaling van de portokosten teruggestuurd naar de klant.

Download Retour Formulier
× Hoe kan ik je helpen?