Lichtgewicht, eenvoudig en comfortabel

De beste top 3 rollators (2023)

Het assortiment van zuiverzorg.com wordt met zorg gekozen door onze rollator specialisten. Omdat ieder persoon verschillend is, bieden wij een grote collectie aan. Onze specialisten staan klaar om u de juiste keuze te laten maken uit ons ruime assortiment.

advies zuiverzorg Vrijblijvend advies

advies zuiverzorg Actief sinds 2007

advies zuiverzorg Experts in zorg

Plus -en minpunten rollators

Nummer 1

Rollator Standaard 286

+ Klassieke en eenvoudig
+
Standaard rollator
+ Stokhouder

Nummer 2

Rehasense Server Rollator

+ Lichtgewicht
+ Stabiel en duurzaam
+ Opvouwbaar

Nummer 3

Athlon Carbon Rollator

+ Ultra lichtgewicht 5,2 kg!
+
Opvouwbaar
+ 7 Garantie!

Getest door onze experts

Uit welke rollators kan ik kiezen?
Ga voor een lichtgewicht variant, ondersteun jezelf met een sportieve uitvoering of koop een rollator met extra grote wielen. Op zoek naar een rollator voor gebruik binnenshuis? Ook deze vind je bij Zuiver Zorg.  Een ding hebben al onze rollators gemeen; ze zijn gemaakt met het oog op jouw veiligheid en comfort.

Zuiver Zorg winkel en uitleenpunt
Zuiver Zorg heeft winkel en uitleenpunten in Nijkerk.


Wat kost een rollator?

Rollators hebben wij in allerlei prijsklassen, al beginnend bij modellen van €79,99. Dit is een model die gewoon doet wat hij moet doen, voor als je op zoek bent naar een simpele, maar fijne rollator.

Tip van een expert: Ben je op zoek naar een uitgebreider model, dan zal ook de prijs iets toenemen. Neem een kijkje tussen onze rollators en bepaal welk model het beste bij jou past.

advies zuiverzorg Vrijblijvend advies

advies zuiverzorg Actief sinds 2007

advies zuiverzorg Experts in zorg

"Je gezondheid is je grootste goed"

Neem gerust contact op met een adviseur.

Over Zuiver Zorg

Hier vindt u de meest gestelde vragen door onze klanten met de bijbehorende antwoorden.

Bij Zuiver Zorg kunt u op verschillende manieren betalen. Voor bestellingen uit onze webshop hanteren wij de volgend betaalmogelijkheid: iDEAL, PayPal en geld overmaken per bank.Koopt u iets rechtstreeks in onze winkel in Nijkerk dan kunt u daar met PIN betalen of contant.

Bedrijven en instellingen bieden wij de mogelijkheid om op rekening bij Zuiver Zorg te kopen. Neem hiervoor contact op met onze Klantenservice. Het controleren van uw bedrijfsgegevens is een standaard onderdeel van het proces.

Vergoeding via uw zorgverzekeraar

Soms heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig omdat u revalideert van een operatie, herstelt van een blessure of omdat er verpleging of kraamzorg aan huis komt. Dan is het lenen van een hulpmiddel een goede optie. Het lenen van een hulpmiddel is in veel gevallen gratis, omdat uw zorgverzekeraar of ledenvereniging de kosten vergoedt.

Veel leen hulpmiddelen worden vanuit de basisverzekering vergoed. Voor een aantal hulpmiddelen zijn wij verplicht een telefonische indicatie met u te doorlopen. Op basis van die indicatie wordt bepaald of u in aanmerking komt voor een vergoeding via uw zorgverzekeraar.

U kunt online producten bestellen bij Zuiver Zorg via onze handige en overzichtelijke webshop.

Vergoeding via uw ledenvereniging

Bent u lid van onze samenwerkende (thuiszorg)organisatie of ledenvereniging? Dan kunt u in veel gevallen gratis loophulpmiddelen bij ons lenen, of krijgt u korting op de verhuur van loophulpmiddelen zoals krukken of een rollator. De vergoeding en het maximale uitleentermijn verschilt per ledenvereniging.Neem contact op voor meer informatie met onze klantenservice.

Partners

Positieve bijdrage leveren aan mensen doen we samen met onze partners.

× Hoe kan ik je helpen?