HANDIG, ZELFSTANDIGHEID EN COMFORTABEL

De beste top 3 sta-op stoelen (2021)

Wanneer u op zoek bent naar de beste sta-op stoelen, komt u ontzettend verschillende modellen tegen. Onze experts begrijpen dat het lastig kan zijn om hier een keuze uit te maken. Hiervoor hebben onze experts de beste sta-op stoelen samengesteld voor dit jaar.

advies zuiverzorg  Showroom in Nijkerk

advies zuiverzorg Actief sinds 2007

advies zuiverzorg Vrijblijvend advies

Plus -en minpunten sta-op stoelen

Nummer 1

Sta-op stoel Ontario 1

+ 1 motor
+
Comfort en luxe
+ Uitstekende prijs
+ Sta-op functie en relax functie

Nummer 2

Draaibare Sta-op stoel

+ Voorzien van 3 motoren
+ Comfortabel en functioneel
+ Stijlvolle draaibare sta-op stoel
+ Uitstekende prijs

Nummer 3

Sta-Op en relax stoel Modena

+ Ultra Moderne Stoel
+
Voorzien van 4 motoren
+ Koploper in haar segment
+ verstelbare hoofd, leden en voetsteun+rugleuning

Getest door onze experts

Er zijn verschillende modellen van sta-op stoelen die allemaal andere voordelen hebben. De keuze voor een bepaald type sta-op stoelen is dan ook redelijk persoonlijk. Zo kunt u een luxe sta-op stoel kopen, een confortabel sta-op stoel of misschien heeft u een 4 motoren sta-op stoel nodig.

Zuiver Zorg winkel en uitleenpunt
Zuiver Zorg heeft winkel en uitleenpunten in Nijkerk.

Waar moet u op letten bij sta-op stoel kopen?

Zitcomfort is zeker van belang voor iemand die lange tijd gaat doorbrengen op een stoel of bed. Probeer daarom de juiste sta-op stoel te aanschaffen. Het is belangrijk dat u goed zit en dat u makkelijk alles kan bedienen.

Tip van een expert: Het is belangrijk om een stoel te kopen die op maat naar uw lichaam zit en voldoende opties beschikt.

advies zuiverzorg Vrijblijvend advies

advies zuiverzorg Actief sinds 2007

advies zuiverzorg Experts in zorg

Alle soorten sta-op stoelen

Bij sta op stoelen is het van het grootste belang dat u de beste kwaliteit in huis haalt. Des te meer reden om te kiezen voor zelfstandigheid. Wij bieden diverse sta op stoelen van gerenommeerde merken uit Nederland, België en Duitsland met een service dienst aan huis mocht dit onverhoopt noodzakelijk zijn.

Hier ziet u in een overzicht diverse sta op stoelen inclusief de belangrijkste specificaties die betrekking hebben op deze individuele sta op stoelen. Bijvoorbeeld de verkrijgbare maten, relaxfuncties, gewenste uitvoeringen of de prijzen kunt u hier vergelijken.

Bent u op zoek naar de juiste sta-op stoelen of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

"Je gezondheid is je grootste goed"

Neem gerust contact op met een adviseur.

Over Zuiver Zorg

Hier vindt u de meest gestelde vragen door onze klanten met de bijbehorende antwoorden.

Bij Zuiver Zorg kunt u op verschillende manieren betalen. Voor bestellingen uit onze webshop hanteren wij de volgend betaalmogelijkheid: iDEAL, PayPal en geld overmaken per bank.Koopt u iets rechtstreeks in onze winkel in Nijkerk dan kunt u daar met PIN betalen of contant.

Bedrijven en instellingen bieden wij de mogelijkheid om op rekening bij Zuiver Zorg te kopen. Neem hiervoor contact op met onze Klantenservice. Het controleren van uw bedrijfsgegevens is een standaard onderdeel van het proces.

Vergoeding via uw zorgverzekeraar

Soms heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig omdat u revalideert van een operatie, herstelt van een blessure of omdat er verpleging of kraamzorg aan huis komt. Dan is het lenen van een hulpmiddel een goede optie. Het lenen van een hulpmiddel is in veel gevallen gratis, omdat uw zorgverzekeraar of ledenvereniging de kosten vergoedt.

Veel leen hulpmiddelen worden vanuit de basisverzekering vergoed. Voor een aantal hulpmiddelen zijn wij verplicht een telefonische indicatie met u te doorlopen. Op basis van die indicatie wordt bepaald of u in aanmerking komt voor een vergoeding via uw zorgverzekeraar.

U kunt online producten bestellen bij Zuiver Zorg via onze handige en overzichtelijke webshop.

Vergoeding via uw ledenvereniging

Bent u lid van onze samenwerkende (thuiszorg)organisatie of ledenvereniging? Dan kunt u in veel gevallen gratis loophulpmiddelen bij ons lenen, of krijgt u korting op de verhuur van loophulpmiddelen zoals krukken of een rollator. De vergoeding en het maximale uitleentermijn verschilt per ledenvereniging.Neem contact op voor meer informatie met onze klantenservice.

Partners

Positieve bijdrage leveren aan mensen doen we samen met onze partners.

× Hoe kan ik je helpen?